Носителката на Грами затаи дъх, докато гледаше последните изнервящи етапи на

...
Носителката на Грами затаи дъх, докато гледаше последните изнервящи етапи на
Коментари Харесай

Травис Келс води припева на „We Are the Champions“ и отпива от златна бутилка шампанско, докато се присъединява към Тейлър Суифт, Мама Келс и неговите съотборници на ексклузивно афтърпарти на Супербоул, за да отпразнува смайващата победа на Канзас Чийфс н

< br />

Носителката на Грами затаи мирис, до момента в който гледаше последните изнервящи стадии на играта, с тима на нейния любим Чийфс, побеждаващ Сан Франциско 49ърс 25- 22 в Града на прегрешението със секунди преди края - изпращайки я в бурни празненства.

Но нощта беше цялостна с обрати, които държаха феновете на ръба на техните седалки. Малко преди полувремето  Chiefs изоставаха от опозицията, което провокира изблик от Kelce.

Той изкрещя в лицето на старши треньора на Chiefs Анди Рийд и съвсем събори 65-годишен стана от крайници, преди да бъде изтеглен.

Беше шокиращо и заплашваше да се трансформира в определящия облик на една нощ, когато Канзас Сити се разгада и отхвърли късмет да напиша история.

Напрегнатият мач се разигра пред цялостна със звезди аудитория, като американският рапър Джей Зи направи фотоси на дъщерите си Блу Айви и Руми на терена преди игра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР